top of page
Scherm­afbeelding 2023-09-10 om 21.01.52.png

Hi!

Leuk dat je mijn blog hebt gevonden! Ik ben Lola, ik ben 20 jaar oud. Al mijn hele leven woon ik in het altijd gezellige Utrecht. Hier ben ik vorig jaar ook begonnen aan mijn studie journalistiek. Schrijven over allerlei onderwerpen die mij interesseren vind ik superleuk!  

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Ik ben chronisch ziek, waardoor mijn leven er vaak net wat anders uitziet dan de meeste leeftijdsgenoten. Hier verwijst ook mijn blognaam Low Battery Life naar, want vanwege mijn aandoeningen (ja, ik heb er meerdere, superfun haha;) heb ik veel minder energie en is het alsof ik een lege/kapotte batterij heb. In plaats van de meeste gezonde mensen, die een volle, werkende batterij hebben. Sinds 2020 kom ik online steeds meer mensen van mijn leeftijd tegen die ook chronisch ziek zijn en dezelfde dingen meemaken. 

Deze verhalen helpen mij heel veel.

Daarom ben ik ook met dit blog begonnen. Hier zal ik verschillende dingen delen die erbij horen als je chronisch ziek bent op deze leeftijd. Stomme dingen, grappige dingen, rare dingen, van alles. 

Misschien leest helemaal niemand het haha. Maar als één iemand het al zou lezen die zichzelf erin herkent, en er een klein beetje steun uithaalt ben ik helemaal blij!

Contact

Als je me iets wil laten weten, een idee hebt voor een blogpost of gewoon even hoi wil zeggen, kan dat gewoon! :)

@darlingglola

bottom of page